ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟι επαγγελματίες της Σητείας αντιμετώπισαν άμεσα και σωστά την κατάσταση του κορονοϊού

Οι επαγγελματίες της Σητείας αντιμετώπισαν άμεσα και σωστά την κατάσταση του κορονοϊού

Από

Ημερομηνία

Ομαλοποιείται σταδιακά, όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση στην περιοχή της Σητείας ως προς τα κρούσματα covid. Ωστόσο σε καμία περίπτωση, όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι, η ομαλοποίηση δεν πρέπει να εκληφθεί ως αιτία χαλάρωσης και εφησυχασμού. Το αντίθετο, καθώς είμαστε στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, με τις μετακινήσεις των πολιτών να έχουν αυξηθεί, όπως και την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Προσοχή και υπευθυνότητα είναι οι δύο λέξεις που φαίνεται να έχουν καθοριστική σημασία στην παρούσα φάση, αλλά και ακολούθως, για να μην δημιουργηθούν εκ νέου προβλήματα.

Στην υπεύθυνη εξάλλου στάση και την άμεση αντίδραση του χώρου της εστίασης, για την διαχείριση της κατάστασης του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, οπότε και κατεγράφησαν κρούσματα, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας Μανόλης Αγγελάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη.

Ο κ. Αγγελάκης επεσήμανε και παράλληλα συνεχάρη τους επαγγελματίες της περιοχής για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί και τελικά να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων, καταστήματα της περιοχής προχώρησαν, με πρωτοβουλία δική τους, τις προηγούμενες ημέρες άμεσα σε κλείσιμο κι αφού πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, άνοιξαν εκ νέου με ασφάλεια για τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους.

«Είμαστε πολύ περήφανοι», τόνισε, «διότι τα μέλη του Συλλόγου μας για άλλη μία φορά λειτούργησαν και φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών. Τα όποια φαινόμενα υπήρξαν με την εμφάνιση των κρουσμάτων στην Σητεία διαχειρίστηκαν άμεσα, ήταν ελεγχόμενα και πραγματικά οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν άψογα και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Θεωρώ ότι με την ίδια υπευθυνότητα θα κινηθούμε όλοι και το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτό συμβάλει στο να αμβλυνθούν οι όποιες επιφυλάξεις από την πλευρά του κόσμου, ο οποίος βλέπει τις προσπάθειες που γίνονται από τα μέλη μας και στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να είναι και ο ίδιος προσεκτικός. Ο κόσμος στηρίζει τα καταστήματα της περιοχής και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ζητούμενο για όλους μας είναι να έχουμε ένα καλό και όσο το δυνατόν ήσυχο καλοκαίρι, στο πλαίσιο των συνθηκών που βιώνουμε όλοι».

 

 

Δείτε επίσης: Σε μέτρια επίπεδα η κίνηση στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας στην περιοχή της Σητείας

Πρόσφατα άρθρα