Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ» στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στη Ρόδο.
Σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο αγωνιστικό περιβάλλον λόγω των καιρικών συνθηκών (πραγματοποιήθηκαν πέντε ιστιοδρομίες) οι αθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς 5 από τους 9 αθλητές πέτυχαν την πρόκρισή τους στην προεθνική ομάδα των κατηγοριών τους και θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 19-23 Απριλίου με τη συμμετοχή των 123 καλύτερων αθλητών στην κατηγορία Optimist και 83 στην κατηγορία Laser 4.7.
Στον αγώνα συμμετείχαν 14 όμιλοι της Περιφέρειας με 107 αθλητές στην κατηγορία Optimist και 50 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7. O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου «Αίολος» συμμετείχε με 6 αθλητές στην κατηγορία Optimist και 3 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7. Οι αθλητές που επέτυχαν την πρόκρισή τους στις Προ Εθνικές ομάδες των κατηγοριών τους και θα μεταβούν στην Αθήνα για το αγώνα που θα δώσει την πρόκριση στις Εθνικές Ομάδες είναι:
Laser 4.7
Μασσάρος Ελευθέριος 9η θέση στα αγόρια
Αναστασίου Αθηνά Μαρία 4η θέση στα κορίτσια
Κοβατζής Θωμάς 8η θέση στα αγόρια
Optimist
Μαστοράκης Νικήτας 7η θέση στα αγόρια
Μασσάρος Στυλιανός 8η θέση στα αγόρια.
Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών μας που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης είναι:
Optimist
Αυγουστινάτος Σωκράτης 12η θέση στα αγόρια
Μαθιουδάκη Χαβάκη Ειρήνη 13η θέση στα κορίτσια
Μαστορής Ιωάννης 36η θέση στα αγόρια
Τερζάκης Ανδρέας 43η θέση στα αγόρια.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου συγχαίρει όλους τους αθλητές του και τον προπονητή τους Ιωάννη Καλαμπαλίκη για τα αποτελέσματά τους και την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού στίβου.
Επίσης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και ολοκλήρωση μιας ακόμα άρτιας από κάθε άποψη αποστολής.