«Τις φωτογραφίες αυτές μου έστειλε πελάτης των διαμερισμάτων μας μετά από μια ώρα που έφυγε για βόλτα και του πρότεινα να περπατήσει στο όμορφο και γραφικό παραλιακό μας δρόμο προς την λίμνη και στην αγορά της πόλης. Μάλιστα του είπα να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του την φωτογραφική γιατί η περιοχή μας είναι γεμάτη ομορφιές για να φωτογραφήσει, μάλλον δεν έκανα καλά όμως.
Η εικόνα με τον αέρα και τα ρεύματα είναι άσχημη και κανείς δεν κάνει τίποτα, είναι κρίμα να ζητάει μόνο λεφτά το Λιμενικό Ταμείο και προκαταβολές, αλλά να καθαρίζει τον “καθρέπτη” της πόλης μας ούτε λέξη», σημειώνει απευθυνόμενος στην στήλη επαγγελματίας του παραλιακού μετώπου.
Η απάντηση του Λιμενικού Ταμείου
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Κοκκίνης απαντά πως «η καθαριότητα γίνεται με το βαρκάκι κάθε πρωί, όμως, αν ο αέρας είναι έντονος, φέρνει στο λιμάνι συνέχεια σκουπίδια. Θα δούμε, αν μπορούμε να αλλάξουμε τις ώρες της καθαριότητας για πιο μεσημέρι που οι επισκέψεις είναι περισσότερες.
Τα χρήματα που το Λιμενικό ζητάει δεν τα χρησιμοποιεί για κανέναν άλλο λόγο παρά για να κάνει πιο όμορφο και λειτουργικό το ίδιο το λιμάνι. Με τα χρήματα αυτά πήραμε προσκρουστήρες, διορθώσαμε τα ρεύματα, φτιάξαμε τις τουαλέτες, προφυλάξαμε τους κάδους, βάλαμε κολονάκια για το παρκάρισμα και θέσεις για μοτοσικλέτες και ποδήλατα, βελτιώσαμε την κατάσταση για την 2η προβλήτα και τόσα άλλα.
Αν τώρα μερικοί ανεγκέφαλοι ακόμα αφήνουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους να τα παίρνει ο αέρας αυτό να το σκεφτούν οι ίδιοι.
Καλά θα κάνουν οι επαγγελματίες να μην λένε μόνο τα παράπονά τους, αλλά να είναι εντάξει και στις υποχρεώσεις τους», κατέληξε ο κ. Κοκκίνης.
ΘΑΝΟΣ Κ.



































































































