Στη σημαντική διαδικασία για το μέλλον του προχωρά ο ΑΟ Σταυροχωρίου Κουτσουρά, καθώς ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης και της οργάνωσης της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λασιθίου.
Η εκλογική διαδικασία αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, αφού με την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τον προγραμματισμό του συλλόγου και η γενικότερη οργάνωση ενόψει της νέας σεζόν.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στα γραφεία του σωματείου, στο γήπεδο του Κουτσουρά, από τις 18:00 έως τις 20:00. Η διοίκηση απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών», συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία και στηρίζοντας έμπρακτα τον σύλλογο μέσα από την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων που βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό του ΑΟΣΚ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή και αξιόλογη παρουσία στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λασιθίου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την Δευτέρα 20/07 και ώρα 18:00-20:00μ.μ θα πραγματοποιηθούν εκλογές στα γραφεία του σωματείου στο γήπεδο Κουτσουρα για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Η παρουσία όλων, παλαιών και νέων μελών θα βοηθήσει την ομάδα να διατηρήσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου αλλά και στην συνέχιση λειτουργίας των ακαδημιών μας. Σας περιμένουμε».








































































































