Δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΟ η επίσημη προκήρυξη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2026/2027, μιας διοργάνωσης που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και για το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο το οποίο θα έχει τρεις εκπροσώπους.
Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής (γεγονός που αφορά άμεσα τους εκπροσώπους του νομού μας στην κατηγορία ΑΕ Νεάπολης και ΑΟΑΝ) και προαιρετική για τις Κυπελλούχους ομάδες των Ε.Π.Σ. και από πλευράς Λασιθίου συγκεκριμένα τον ΑΟ Βραχασίου, ο οποίος και θα δηλώσει συμμετοχή. Η σέντρα του θεσμού έχει οριστεί για το διήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2026 ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026 (έως τις 14:00).
Η διοργάνωση φέρνει φέτος αυστηρούς ηλικιακούς περιορισμούς, συγκεκριμένα κριτήρια για τους αλλοδαπούς παίκτες, αλλά και ένα ξεκάθαρο πλάνο επτά φάσεων μέχρι τον μεγάλο τελικό, με τους μονούς αγώνες των πρώτων φάσεων να οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι (χωρίς παράταση) σε περίπτωση ισοπαλίας.








































































































