Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΝεάπολη: Πολλαπλά τσιμπήματα εντόμων έστειλαν άνδρα στο Διαλυνάκειο - διακομίστηκε για παρακολούθηση...

Νεάπολη: Πολλαπλά τσιμπήματα εντόμων έστειλαν άνδρα στο Διαλυνάκειο – διακομίστηκε για παρακολούθηση στο ΓΝΑΝ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Διαλυνακειο Νοσοκομείο της Νεάπολης το μεσημέρι της Τρίτης μεσήλικας άνδρας έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ από πολλαπλά τσιμπήματα εντόμων.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπαρμπούνης, ο παθών κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ προτού χάσει την επαφή με το περιβάλλον και έφθασε στο Διαλυνακειο έχοντας τις αισθήσεις του και έχοντας χαμηλή πίεση και δύσπνοια και όντας αιμοδυναμικα σταθερός.

Το συμβάν αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για περαιτέρω αντιμετώπιση όπου και θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο άνδρας σύμφωνα με τον κ. Μπαρμπούνη έχει διαφύγειτον κίνδυνο.

Ν.Σ.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποθέτω ότι ήταν σφήκες και επειδή φέτος έχει πολλές και έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά με τσιμπήματα των εντόμων αυτών σας παραθέτω την εμπειρία μου ( τουλάχιστον 5 φορές μέχρι τα 60 μου χρόνια ) και την οποία έχω διδαχθεί από τους γονείς μου. Μόλις αντιληφθούμε ότι δεχόμαστε επίθεση από σφήκες ( επειδή ενοχλήσαμε άθελα μας την φωλιά τους ) πέφτουμε κάτω και μένουμε ακίνητοι προστατεύοντας το πρόσωπο μας με τα χέρια . Εκείνες πετάνε γύρω μας χωρίς να μας τσιμπάνε για λίγα λεπτά και αποσύρονται νομίζοντας ότι μας εξολόθρευσαν ! Προσοχή δεν πρέπει να κινηθούμε έστω και αν δεχθούμε 1-2 τσιμπήματα γιατί αν τρέξουμε θα δεχθούμε πολλαπλάσια…….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα