Στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Γιούχτας, ο ΑΟΑΝ τα πήγε περίφημα και δείχνει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, σχεδόν ένα δεκαήμερο πριν την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων του και την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, επικρατώντας με σκορ 3-0.
Στο 4’ από κόρνερ του Σένκα, στο πρώτο δοκάρι ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά νίκησε αμυντικούς και τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-1.
Στο 28’ εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Σένκα για τον Πήλιο, ο οποίος δεξιά και πλάγια της περιοχής βρέθηκε απέναντι από τον Πρινιωτάκη και με ψύχραιμο τελείωμα, έκανε το 0-2.
Οι «κυανόλευκοι» ήταν πολύ επικίνδυνοι όταν έβρισκαν χώρους μπροστά και ανοργάνωτη την άμυνα του Γιούχτα, τιμωρώντας την στο 60’ ακόμη μια φορά, όταν ο Μαρτσάκης κινήθηκε εξαιρετικά από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έκανε παράλληλη μπαλιά στην άλλη πλευρά στον Καρλίτος, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ σημάδεψε την απέναντι γωνία γράφοντας το 0-3.
Διαιτητής ήταν ο Σαμιωτάκης, με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Αξιώτη.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ): Πρινιωτάκης (46’ Κόλλιας), Γελαδάρης (46’ Στακάκης), Κορνιλάκης (46’ Τουγλής), Φαζός (46’ Τζανής), Κόλα (46’ Θεοδωράκης), Κίσσας (46’ Μπρους), Δασκαλάκης (46’ Νοικοκυράκης), Πολυχρόνης (46’ Μπουτσάκης), Βρεττός (46’ Ροβίθης), Γκίνη (68’ Κόλα), Αλεξόπουλος (68’ Δασκαλάκης).
ΑΟΑΝ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ): Γκλώτσος, Μουστάκης (83’ Κουτούζος), Πιθαρούλης (55’ Χριστογιάννης), Τσανάι (80’ Γκρέμος), Πλουσής (66’ Δολαψάκης), Φουκαράκης, Σένκα, Καρλίτος, Μαρτσάκης (75’ Μαρκάκης), Πήλιος (55’ Νοκάι), Κατσικοκέρης (80’ Αλεξάκης).



































































































