ΑρχικήVideoΔιαμαρτυρία μαθητών για το στεγαστικό πρόβλημα στο 3ο γυμνάσιο Αγ. Νικολάου

Διαμαρτυρία μαθητών για το στεγαστικό πρόβλημα στο 3ο γυμνάσιο Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Πορεία διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα του 3ου Γυμνασίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα από το σχολείο προς το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νικ. Δεμέτζος, μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Τραντά “το ότι ο Δήμος μετέφερε σήμερα νωρίς το πρωί, απροειδοποίητα… προς έκπληξη όλων, και εναπόθεσε τις τρεις αίθουσες έξω από το σχολικό κτίριο του 3ου Γυμνασίου, δε σημαίνει ότι λύνεται και το στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών του σχολείου.

Οι αίθουσες όφειλε ο Δήμος να τις έχει τοποθετήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου, λειτουργικές και έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές με το άνοιγμα του σχολείου και όχι να ταλαιπωρούνται ως σήμερα προσπαθώντας να κάνουν μάθημα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, τόνισε ο κ. Δεμέτζος.

Εξ άλλου, θα χρειαστεί οι αίθουσες αυτές να γίνουν και λειτουργικές οπότε δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα μπορούν να γίνουν μέσα μαθήματα, συμπλήρωσε.

Η διαμαρτυρία γονέων και μαθητών γίνεται συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, γιατί μετά από 2 χρόνια το πρόβλημα θα προκύψει και πάλι, γιατί το πρόβλημα της σχολικής στέγης παραμένει οξύ και προκύπτει διαρκώς, με τους υπεύθυνους να το αντιμετωπίζουν επιλέγοντας εμβαλωματικές λύσεις.

Πρόσφατα άρθρα