Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΕργατικό Κέντρο, Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος Εστίασης συμπαραστέκονται στον αγώνα των σπουδαστών...

Εργατικό Κέντρο, Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος Εστίασης συμπαραστέκονται στον αγώνα των σπουδαστών της ΑΣΤΕΚ (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Εργατικό Κέντρο, έμποροι και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, στηρίζουν τον αγώνα των σπουδαστών της ΑΣΤΕΚ, που επί ένα μήνα τώρα κάνουν κατάληψη της Σχολής, διεκδικώντας ισότιμη αντιμετώπιση με τις υπόλοιπες σχολές και ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους φοιτητές της χώρας.

Τη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργεί στον Αγιο Νικόλαο, την έχει αγκαλιάσει και τη στηρίζει η τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στην παραγωγή στελεχών που αιμοδοτούν την βιομηχανία του τουρισμού στην οποία εξ άλλου στηρίζεται η τοπική οικονομία, τόνισαν τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης όσο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Μανόλης Πάγκαλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Μάνος Γιαπιτζάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν στο χώρο της Σχολής με το Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΤΕΚ.

Είναι αδιανόητο να συντηρούνται διακρίσεις στο επίπεδο σπουδών και αναγνώρισης των πτυχίων των σπουδαστών της ΑΣΤΕΚ, όταν εισάγονται με πανελλήνιες εξετάσεις, τόνισαν οι εκπρόσωποι των τριών φορέων, διερωτώμενοι ποιο «αόρατο χέρι» κρατά καθηλωμένη τις ΑΣΤΕ, εμποδίζοντάς τις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε σχολές αιχμής στην παροχή τουριστικής εκπαίδευσης στη χώρα. Επίσης καυτηρίασαν την απουσία, ένα μήνα τώρα, που διαρκεί ο αγώνας των σπουδαστών της ΑΣΤΕΚ, των ξενοδόχων, που είναι και οι κατ’ εξοχήν εργοδότες των αποφοίτων της ΑΣΤΕ. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς ξενοδόχος να δηλώσει συμπαράσταση στα αιτήματα των σπουδαστών και του εκπαιδευτικού προσωπικού της ΑΣΤΕ.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Δείτε επίσης: Διευθυντές ξενοδοχείων συμπαραστάτες στον αγώνα της ΑΣΤΕΚ (βίντεο)

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα