Σε επεμβάσεις για την αποκατάσταση της ομαλής και ορθολογικής λειτουργίας του ΧΥΤΑ προχωρεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ύστερα από την καταγραφή σειράς προβλημάτων που έκανε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος, αρμόδιος για τον τομέα καθαριότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ο αντιδήμαρχος συγκάλεσε σύσκεψη των αρμοδίων δημοτικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, όπου επί τόπου διαπιστώθηκαν τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, καταλήγοντας για άλλη μια φορά στις υπηρεσίες ειδικού τεχνικού εμπειρογνώμονα για τα θέματα του ΧΥΤΑ, με τον οποίο ο Δήμος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.
«Υπάρχει η προοπτική να ζητήσουμε από τεχνικό εμπειρογνώμονα, που κατέχει το know how για τους ΧΥΤΑ, να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ορισμένα προβλήματα. Ο ΧΥΤΑ λειτουργεί, αλλά θέλω να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Μασσάρος, αποφεύγοντας να αναφερθεί στα ειδικά τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη φάση αυτή ο ΧΥΤΑ στη λειτουργία του.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

































































































