Η τελετή της Ανάστασης και το εντυπωσιακό κάψιμο του Ιούδα στη Λίμνη Αγ. Νικολάου (βίντεο)
Χριστός Ανέστη
Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο – παρακολουθήστε ζωντανά το κάψιμο του Ιούδα στην λίμνη
Ερευνητικές μελέτες για τις ακτογραμμές στο ν. Λασιθίου – Προστασία από τη διάβρωση, τα σκουπίδια και τουριστική αξιοποίησή τους
Ο αμάραντος του Αγίου Νικολάου
Μεγάλη Παρασκευή στο Λιμνάκαρο – Περιφορά του Επιταφίου στους πρόποδες της Δίκτης (βίντεο)
Θα δρομολογηθεί επέκταση του σχεδίου πόλεως Αγ. Νικολάου – αλλά και τα πολεοδομικά σχέδια οικισμών
Φωτιά στη συνοικία Μύλος – Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (βίντεο)
Νεκρός βρέθηκε ο 50χρονος αγνοούμενος στο Ρέθυμνο
Οι πρώτοι τουρίστες κυνηγούν τις προσφορές – Υποτονικός θα είναι μάλλον και ο Μάιος
Μέγα Σάββατο: Ημέρα σιωπής

Διαφοροποίηση Τσίπρα στη Σύνοδο: Πρότεινε παράταση Brexit έως 22 Μαΐου χωρίς όρους

O Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας διαφοροποιήθηκε από την απαίτηση που περιγράφεται στην πρόταση Τουσκ, για παράταση ως τις 22 Μαΐου, υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της Συμφωνίας Αποχώρησης από το βρετανικό κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση του άρθρου 50 για το Brexit, επεσήμανε στους Ευρωπαίους εταίρους ότι “δεν πρέπει να κάνουν κούφιες απειλές”, διότι “αν το βρετανικό κοινοβούλιο δεν εγκρίνει τη Συμφωνία Αποχώρηση τότε οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να λάβουν μια νέα απόφαση την επόμενη εβδομάδα, αλλιώς ρισκάρουν de facto έξοδο χωρίς συμφωνία, με όλες τις συνέπειες.

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε από τους εταίρους να δώσουν ημερομηνία παράτασης ως τις 22 Μαΐου, αποσυνδεδεμένη από την έγκριση της Σ.Α. την επόμενη εβδομάδα. Σημείωσε δε ότι αυτό μπορεί να γίνει εφόσον το ΗΒ δεν επιθυμεί αν διεξάγει ευρωεκλογές. Πρότεινε δε, πως αν και τότε (στις 22.05) η Σ.Α. δεν έχει εγκριθεί τότε το ΗΒ θα έχει να διαλέξει ή μακρά παράταση και ευρωεκλογές, ή έξοδο χωρίς συμφωνία.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συνάντησε νωρίτερα στη σύνοδο των Σοσιαλιστών τον Τζ.Κόρμπιν, ο οποίος φέρεται να του μετέφερε ότι η Τ.Μέι έχει χάσει κάθε έλεγχο στο ΗΒ, αυτή είναι η τελευταία φορά που έρχεται σε Σύνοδο Κορυφής και πως εκτιμά ότι μέσα στον Απρίλιο θα προκηρυχθούν εκλογές στο ΗΒ – μεταφέρουν οι ίδιες πηγές.
www.real.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist