Την τελευταία του ευκαιρία για να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Γ’ εθνική έχει ο ΑΟΑΝ στο Κερατσίνι και το γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα την Κυριακή στις 16.00, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου.
Η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη, όπως δεν ήταν άλλωστε και καμία στη σεζόν σε ένα ιδιαίτερα δυνατό και απαιτητικό πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι οι «κυανόλευκοι» στο σημείο να παίζουν στα τελευταία ενενήντα λεπτά την παραμονή τους στην κατηγορία, κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί και να πιστέψει όχι μόνο στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Έχοντας μάλιστα απέναντί του μια ομάδα η οποία «καίγεται» το ίδιο για το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα στην έδρα της, ευνοώντας της μάλιστα όχι μόνο η νίκη, αλλά και η ισοπαλία, εν αντιθέσει με τους Αγιονικολιώτες οι οποίοι θα παίξουν μόνο για το «τρίποντο». Τίποτα λιγότερο δεν τους αρκεί, βρισκόμενοι δύο βαθμούς πίσω από τον προσεχή αντίπαλο τους, τον οποίο θέλουν να βάλουν από κάτω τους, δεδομένου ότι οι άλλες δύο ομάδες Άρης Πετρούπολης και Αγία Παρασκευή που είναι στο ίδιο γκρουπ, αυτό της σωτηρίας και θεωρητικά κινδυνεύουν, έχουν εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους, όπως οι Φωστήρας και Αλμυρός αντίστοιχα.
Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη μετρούν οι «κυανόλευκοι» και είναι πολλά για μια ομάδα που προσπαθεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί φάσεις, έχει τελικές προσπάθειες και ευκαιρίες. Άλλη στιγμή για την επιστροφή στις νίκες δεν υπάρχει. Οι ευκαιρίες για διπλό τελείωσαν, το οποίο αγνοούν για έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια, μετά από αυτό την 2η μόλις αγωνιστική απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου Άγιο Ιερόθεο (2-1). Τελευταία…ζαριά λοιπόν για τους Αγιονικολιώτες μακριά από την Κρήτη και σε πειραιώτικο έδαφος παίζοντας τα όλα για όλα για να σώσουν την παρτίδα, προκειμένου να μην εξελιχθεί στην απόλυτη καταστροφή η φετινή σεζόν, «γκρεμίζοντας» ότι με πολύ κόπο και προσπάθεια δημιουργήθηκε τις τρεις προηγούμενες.



































































































