Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου ανακοινώνεται ότι «την Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, υποδεχτήκαμε στο νομό μας τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου Α.Ε.Α, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α., Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Γρηγόρη Γερακαράκο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Μανούσο Γιανναδάκη.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ανάμεσα στο Δ.Σ. της Ένωσης και των παραπάνω, τους ενημερώσαμε για τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών, που σε συνδυασμό πάντα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού, που μαστίζει τις υπηρεσίες – καθιστά το κομμάτι της αστυνόμευσης ένα πολύ δύσκολο έργο.
Ακόμα συζητήθηκαν οι τρόποι για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών του Νομού καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία όντας καλύτερη αστυνόμευση και αυξημένο το αίσθημα ασφαλείας.
Οι προαναφερόμενοι, αφουγκράσθηκαν τα προβλήματα και τις προτάσεις μας και έδειξαν ότι είναι γνώστες των περισσότερων εξ αυτών, εκφράζοντας την επιθυμία τους να βοηθήσουν άμεσα για την επίλυση τους, προκείμενου να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Λασιθίου.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Χ. Καρτσάκης
Ο Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Κ. Σπυριδάκης

































































































