Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης αναφερόμενος στα μείζονα ζητήματα που επηρεάζουν καίρια την εμπορική κίνηση της πόλης έθεσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Θεωρεί αναγκαίο πλέον, την τουριστική περίοδο, να εφαρμοστεί ευρεία πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου, κατά τις απογευματινές, τουλάχιστον, ώρες. Ένα τέτοιο μέτρο θα αναζωογονήσει την πόλη καθιστώντας την ελκυστικότερη στους ξένους επισκέπτες, μιας και προσδοκάται ότι θα λειτουργήσει ως ένα κίνητρο για να βγουν από τα ξενοδοχεία και να επισκεφτούν και να περπατήσουν στον Άγιο Νικόλαο.
Το «πείραμα» της «Λευκής Νύχτας» που εφάρμοσε πρόσφατα ο Εμπορικός Σύλλογος στο κέντρο της πόλης, με πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους απέδειξε πόσο όμορφη είναι η πόλη μας, την οποία απαλλαγμένη από την κίνηση και την όχληση που προκαλεί η χρήση οχημάτων, μπορούν να απολαύσουν ντόπιοι και ξένοι, κάνοντας βόλτα στην αγορά, τόνισε ο κ. Παπαδάκης.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ































































































