Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής φιλοξενείται έως τις 18 Αυγούστου στην Πινακοθήκη του Αγίου Νικολάου («Ειρηνοδικείο»), ώρες 12:00 έως 21:00. Τίτλος της έκθεσης «Our Crete» («Η Κρήτη μας»). Τα έργα που παρουσιάζονται στο κοινό έχουν επιμεληθεί οι καλλιτέχνιδες Natalia Manannikova- Stoyakovic και Ekaterina Petrova.
«Η γνωριμία μας με τη μοναδική φύση της Κρήτης, τους φιλόξενους ανθρώπους της και την αυθεντική κουλτούρα, μας ώθησε να δημιουργήσουμε τα έργα μας. Με τους επισκέπτες της Έκθεσής μας θέλουμε να μοιραστούμε τις έντονες εντυπώσεις που έχουμε αποκομίσει και που σίγουρα αντανακλώνται στα έργα μας. Άλλωστε ο Άγιος Νικόλαος είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και για πάντα», μας λένε οι δύο καλλιτέχνιδες.
Θαυμάσια τα έργα που είδαμε, ποικιλία θεμάτων και χρωμάτων, αξίζουν την επίσκεψή μας. Η έκθεση θα μεταφερθεί, από 22 έως 29 Αυγούστου, στην πλατεία της Νεάπολης.
ΛΕΩΝ.Κ.





































































































