Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει από την Αθήνα και το Γήπεδο «Ιωάννης Ζηρίνης» ο ΟΦΙ, καθώς έπειτα από μια καλή εμφάνιση απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕ Κηφισιάς για την 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, διατηρώντας τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στους πέντε βαθμούς και αυτή της Ιεράπετρας να μένει πάνω από τη επικίνδυνη ζώνη.
Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν 0-1 στο 58’ με γκολ-πέναλτι του Παπαδόπουλου και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 71’ με τον Κωνσταντινίδη να ισοφαρίζει 1-1.
Στο 78’ ο ΟΦΙ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου, ενώ στο 90′ αποβλήθηκε και ο Μούτσα.
Η 10η αγωνιστική
Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σημειώθηκαν στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, με τον Ηρόδοτο να διατηρείται στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά από τους υπόλοιπους.
- Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
ΑΕ Μυλοποτάμου-Ηρόδοτος 0-0
Κηφισιά-ΟΦΙ 1-1
Φωστήρας-Ηλυσιακός 0-0
Αιγάλεω-Άγιος Ιερόθεος 2-0
Παλαιόχωρα-Ερμής Ζωνιανών 1-0
Ρεπό είχε ο ΠΟΑ
- Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
- Ηρόδοτος 21
- ΠΟΑ 16
- Αιγάλεω 16
- Ηλυσιακός 14
- ΟΦΙ 13
- Φωστήρας 10
- Παλαιόχωρα 10
- Κηφισιά 8
- Άγιος Ιερόθεος 7
- ΑΕ Μυλοποτάμου 7
- Ερμής Ζωνιανών 6
- Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
ΟΦΙ-ΑΕ Μυλοποτάμου
Ηλυσιακός-ΠΟΑ
Άγιος Ιερόθεος-Κηφισιά
Ερμής Ζωνιανών-Φωστήρας
Παλαιόχωρα-Αιγάλεω
Ρεπό έχει ο Ηρόδοτος



































































































