Με καλή εμφάνιση ο ΑΟΑΝ πήρε μια ακόμη νίκη στον 10ο όμιλο της Γ εθνικής επικρατώντας εντός έδρας 3-0 της Χερσονήσου για την 5η αγωνιστική.
Στο γκολ σημείωσε ο Παπαζήσης (15′ και 77′) και το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Μηλιώτης (89′).
ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Μαρινάκης, Χριστογιάννης, Ζίλο, Τσιαμπάς, Παπαζήσης, Φουκαράκης, Πανεράς, Μαρκάκης (46′ Δαλαμήτρας), Σκουλούδης.
Χερσόνησος (Πέτρος Μαρινάκης): Σηφάκης, Πρέντι, Λουμπάκης, Μουλάς, Σάντσες, Φρρόκου, Ψαρράς, Αγριμάκης, Μανουσάκης (78′ Κορδονούρης), Κουρουγκιαβούρης Α., Τσελεγγίδης.
Στη Νεάπολη η ΑΕΝ δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας νέα ήττα 1-0 από τον ΑΟ Τυμπακίου χάρη σε εντυπωσιακό γκολ του Κωστίκου στο 49΄. ενώ η ΑΕ Νεάπολης δεν κατάφερε να βρει απάντηση. Ο ΑΟΤ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΝ παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές.
ΑΕ Νεάπολης (Μηνάς Πίτσος): Χαραλαμπάκης, Κάββαλος, Ντούκα, Ντάμο, Μότσο Αν. (46′ Κωστέας), Μότσο Αγγ., Γκέκας (58′ Αργυρός), Χαλκιαδάκης, Σταυρακάκης, Τζαράκης (58′ Ντρεϊάι), Στακάκης.
ΑΟ Τυμπακίου (Νίκος Σουτζής): Μακατουνάκης, Καλαϊτζάκης, Καραγκεβρούδης, Καδιανάκης, Κωστίκος, Γκελοσάνι, Αραμπατζής (65′ Βουϊδάσκης), Λούσι, Σμαραγδάκης.
Τα αποτελέσματα
Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΟΑ να επικρατεί με 2-0 της Επισκοπής, ενώ ισόπαλες με 1-1 ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Εργοτέλης – Γιούχτας και Χανιά – Πλατανιάς. Ο Ρεθυμνιακός επικράτησε με 3-0 του Πανακρωτηριακού.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
- ΑΟΑΝ-Χερσόνησος 3-0
- ΠΟΑ – Επισκοπή 2-0
- Εργοτέλης – Γιούχτας 1-1
- Χανιά – Πλατανιάς 1-1
- ΑΕ Νεάπολης – ΑΟ Τυμπακίου 0-1
- Ρεθυμνιακός – Πανακρωτηριακός 3-0
Η βαθμολογία
Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τα Χανιά να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΑΟΑΝ με 11 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΟΑ. Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πανακρωτηριακού και ανέβηκε στους 10 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Ο ΑΟ Τυμπακίου πέρασε με 1-0 από την έδρα της ΑΕ Νεάπολης, φτάνοντας τους 7 βαθμούς, όσους έχουν επίσης η Επισκοπή και ο Γιούχτας. Ο τελευταίος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Εργοτέλη, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση Χανιά – Πλατανιάς, με το ίδιο σκορ. Στην τελευταία θέση παραμένει η ΑΕ Νεάπολης, η οποία μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό, μετρώντας πέντε ήττες.
| 1 | Χανιά | 13 |
| 2 | ΑΟΑΝ | 11 |
| 3 | ΠΟ Ατσαλένιου | 11 |
| 4 | Ρεθυμνιακός | 10 |
| 5 | Γιούχτας | 7 |
| 6 | ΑΟ Τυμπακίου | 7 |
| 7 | Επισκοπή | 7 |
| 8 | Εργοτέλης | 5 |
| 9 | Πανακρωτηριακός | 5 |
| 10 | Χερσόνησος | 3 |
| 11 | Πλατανιάς | 2 |
| 12 | ΑΕ Νεάπολης | 0 |
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
Π.Ο. Ατσαλένιου – ΑΟΑΝ
-
Χερσόνησος – Εργοτέλης
-
Επισκοπή – Χανιά
-
Γιούχτας – ΑΕ Νεάπολης
-
Πλατανιάς – Ρεθυμνιακός
-
ΑΟ Τυμπακίου – Πανακρωτηριακός


































































































