Σημαντικά θέματα για την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την απόλυτη αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου Ιεράπετρας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Επιδιώξαμε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ .Κωνσταντίνο Λαγουδάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενημέρωσή του περί των προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχή.»
Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Αστυνομική Υπηρεσία και τόνισε ότι: «Η Αστυνομική Υπηρεσία Ιεράπετρας είναι η πιο υποστελεχωμένη στο νομό Λασιθίου με το δυναμικό της προσωπικό φτάνει το 1/2 του προσωπικού της Σητείας και μόλις το 1/3 του Αγίου Νικολάου. Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ) και την παρουσία του σε μόνιμη βάση στο Δήμο Ιεράπετρας.»

































































































