Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideo28η Οκτωβρίου: Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στον Αγ. Νικόλαο (βίντεο)

28η Οκτωβρίου: Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στον Αγ. Νικόλαο (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με την πρέπουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Το πρωί της Ημέρας οι καμπάνες όλων των εκκλησιών της πόλης σήμαναν χαρμόσυνα και έγινε η επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, από Προσκόπους και Οδηγούς.

Στις 10:00 η ώρα τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών, αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών, σωματείων και κομματικών φορέων, μεταξύ των οποίων, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο βουλευτής Λασιθίου κ. Μανώλης Θραψανιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, καθώς και αντιπροσωπείες από τους αδελφοποιημένους Δήμους Αγίου Δομετίου Κύπρου και Ramnicu Valcea Ρουμανίας, αλλά και από το Δήμο Κορυδαλλού με τον οποίο θα αδελφοποιηθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σε τελετή που θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου κ. Γεωργία Φραγκιαδάκη.

Στο Ηρώο των Πεσόντων, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπους των αρχών, σωματείων και εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

 

 

  • Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνων και τη μαθητική παρέλαση
melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα