Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςH Bioaroma Crete στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

H Bioaroma Crete στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Από

Ημερομηνία

«H Bioaroma Crete στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής Dragons’ Den στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 22.00!» μας ενημέρωσαν, με ενθουσιασμό, ο Μανούσος και η Κάλλια Πεδιαδίτη:

«Την Πέμπτη το βράδυ θα βρισκόμαστε στο πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, το οποίο προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000» αναφέρουν.

  • Πέντε κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, το «Dragonsden Greece», στηρίζουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Την Πέμπτη, ο Μανούσος Πεδιαδίτης θα προσπαθήσει να πείσει την ομάδα των επενδυτών για τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξης της Bioaroma Crete και ότι αξίζει να επενδύσουν σε αυτήν.

Οι 5 Έλληνες επενδυτές που απαρτίζουν την ομάδα των Dragons έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του: Ο πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς, ο Tech Επενδυτής Λέων Γιοχάη, ο ιδρυτής της COCO-MAT Πολ Ευμορφίδης, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health Λιλή Περγαντά και η ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group Μαρία Χατζηστεφανή.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, οι Έλληνες Dragons θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, μια εφαρμογή (application) ή ένα φιλόδοξο πρόγραμμα (project). Την πολυβραβευμένη εκπομπή παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΛΕΩΝ.Κ.

 

Πρόσφατα άρθρα