Μετά την απόρριψη της αίτησής του, για δημιουργία «παιδικής χαράς» στη βορεινή λωρίδα πρασίνου, στο πάρκινγκ της μαρίνας, ο επιχειρηματίας επανήλθε χθες και ζήτησε χώρο εντός της μαρίνας.
Εκδήλωσε ενδιαφέρον για την μίσθωση 200 τ.μ. περίπου της επιφάνειας με γκαζόν, που εφάπτεται με το χώρο του πάρκινγκ, από το οποίο χωρίζει με μεταλλικό κάγκελο.
Το Δ.Σ. Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου επιφυλάχθηκε να εξετάσει το αίτημα, αφού, όπως είπε ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Φαρσάρης, θα διερευνηθεί και από πλευράς δυνατότητας σε σχέση με το χωροταξικό σχεδιασμό περί επιτρεπτών χρώσεων, εντός της μαρίνας.
Εφόσον, τελικά δοθεί πράσινο φως από τη διοίκηση της μαρίνας, θα γίνει σχετική δημοπρασία του διατιθέμενου χώρου.
Ν..Τ.



























































































