Η τελετή της Ανάστασης και το εντυπωσιακό κάψιμο του Ιούδα στη Λίμνη Αγ. Νικολάου (βίντεο)
Χριστός Ανέστη
Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο – παρακολουθήστε ζωντανά το κάψιμο του Ιούδα στην λίμνη
Ερευνητικές μελέτες για τις ακτογραμμές στο ν. Λασιθίου – Προστασία από τη διάβρωση, τα σκουπίδια και τουριστική αξιοποίησή τους
Ο αμάραντος του Αγίου Νικολάου
Μεγάλη Παρασκευή στο Λιμνάκαρο – Περιφορά του Επιταφίου στους πρόποδες της Δίκτης (βίντεο)
Θα δρομολογηθεί επέκταση του σχεδίου πόλεως Αγ. Νικολάου – αλλά και τα πολεοδομικά σχέδια οικισμών
Φωτιά στη συνοικία Μύλος – Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (βίντεο)
Νεκρός βρέθηκε ο 50χρονος αγνοούμενος στο Ρέθυμνο
Οι πρώτοι τουρίστες κυνηγούν τις προσφορές – Υποτονικός θα είναι μάλλον και ο Μάιος
Μέγα Σάββατο: Ημέρα σιωπής

Επιστρεπτέα και πάγιες δαπάνες: Παράταση στις προθεσμίες

Στην παράταση της α΄ φάσης του μέτρου στήριξης με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών προχωρά, όπως ανακοίνωσε, το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να παρασχεθεί επιπλέον χρόνος στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Ειδικότερα, με κοινή απόφαση που θα εκδοθεί άμεσα, τροποποιείται η ΚΥΑ ΓΔΟΥ504/28.5.2021 (ΦΕΚ Β΄ 2236) και η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρατείνεται έως τις 2 Ιουλίου 2021.

Ήδη οι υποβληθείσες αιτήσεις από επιχειρήσεις έχουν φθάσει περίπου τις 62.500, εκ των οποίων περίπου 43.000 είναι φυσικά πρόσωπα. Πρόκειται για επίπεδο που ανταποκρίνεται στους αρχικούς υπολογισμούς του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με την περίμετρο των δικαιούχων. Ωστόσο, προς διευκόλυνση όλων των εμπλεκομένων, το ΥΠΟΙΚ προχωρά στην εν λόγω παράταση, χωρίς να επηρεάζεται ο αρχικός σχεδιασμός, ο οποίος θέλει μέχρι το τέλος του Ιουλίου να έχει προχωρήσει και η β΄ φάση του εν λόγω εργαλείου και να έχει χορηγηθεί η στήριξη που θα προκύψει για τους δικαιούχους.

Παράλληλα, με σχετικές αποφάσεις θα παραταθεί η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών, για όλους τους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, έως τις 16 Ιουλίου 2021. Η υποβολή των δικαιολογητικών θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, μέσω σχετικής εφαρμογής η οποία αναμένεται να ανοίξει άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist