Έπειτα από σχεδόν μια δεκαπενταετία στους πάγκους, ο Γιάννης Λαυρεντάκης πήρε την απόφαση να αφήσει τον χώρο της προπονητικής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με τελευταίο του σταθμό τον Πύργο Καλού Χωριού, όπως έκανε γνωστό σε επικοινωνία του με την ΑΝΑΤΟΛΗ, αναφέροντας σχετικά:
«Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την προπονητική, καθώς πλέον δεν μπορώ να τη συνδυάσω με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πύργου Καλού Χωριού για τη συνεργασία την οποία είχαμε τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, τα Διοικητικά Συμβούλια στο διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα, τους παίκτες και ιδιαίτερα τους μικρότερους ηλικιακά με τους οποίους δουλέψαμε πάρα πολύ και είχαμε μια άριστη σχέση και συνεργασία. Πρόκειται για μια ομάδα με μέλλον και εύχομαι το καλύτερο για αυτήν και να επιτευχθούν οι στόχου που θα τεθούν».



































































































