Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στην Αγία Γαλήνη, Αίθουσα Πληροφοριών (ΙΝFΟ) της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης (Λιμάνι Αγίας γαλήνης), από τις 18:00 έως 21:00.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν εκπαιδευτικό υλικό και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:
1. Βιδάκη Ευθυμία, Γεωπόνος, Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Π.Ε. Ρεθύμνης
2. Βότσογλου Νικόλαος, Γεωλόγος της Π.Ε. Ρεθύμνης
3. Ρουμπελάκης Γιάννης, Γεωπόνος Μελετητής
4. Πενθερουδάκης Εμμανουήλ, Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.
Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος, Δ/ντής Κατάρτισης Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους τους ενδιαφερόμενους και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 2832091258 (Κοινότητα Αγίας Γαλήνης), 2832091550 (ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης-Μελάμπων) και στο Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, Ηγ. Γαβριήλ 103, (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) 2ος όροφος, τηλέφωνα, 2831040052-50.
www.goodnet.gr







































































































