Στη Νεάπολη και στον Άγιο Νικόλαο θα βρεθεί για γυρίσματα το Cosmote History Channel την περίοδο του Πάσχα, με σκοπό να πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 45 λεπτών το οποίο και θα προβληθεί το επόμενο διάστημα σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα του καναλιού.

Σήμερα και αύριο το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, το συνεργείο του καναλιού θα βρεθεί στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη για να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές της Ορθόδοξης Παράδοσης, ενώ το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής θα βρεθεί για γυρίσματα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στον Άγιο Νικόλαο όπως και την βραδιά της Ανάστασης, το Μεγάλο Σάββατο, οπότε και θα βρίσκεται για λήψεις στη Λίμνη της πόλης.

Επίσης, την Κυριακή του Πάσχα το κανάλι θα βρίσκεται στην Δεύτερη Ανάσταση στον Ι.Ν. της Μεγάλης Παναγίας, στον Εσπερινό της Αγάπης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επισκέψεις σε Μοναστήρια της περιοχής, ενώ πιθανότατα θα λάβει χώρα και επίσκεψη στην Σπιναλόγκα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ν.Σ.