Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Κρήτη είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό νησί για γαμήλια ταξίδια

Η Κρήτη είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό νησί για γαμήλια ταξίδια

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η ταξιδιωτική εταιρία Stasher παρουσίασε τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά για νεόνυμφους… για τα ταξίδια του μέλιτος. Στην πρώτη θέση, ως πιο δημοφιλής επιλογή, βρίσκεται η Κρήτη… και όχι η Σαντορίνη!

* Σύμφωνα με την έρευνα, η Κρήτη κατατάσσεται στην πρώτη θέση με συνολική βαθμολογία 78/100: «Πρόκειται για την τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον ήλιο, τις ζεστές θάλασσες και τις όμορφες παραλίες, καθώς μέση θερμοκρασία είναι 23,1°C και η μέση βροχόπτωση ανέρχεται σε μόλις 28 χιλιοστά», αναφέρεται. Ακολουθούν η Κάρπαθος, η Μήλος, η Κάλυμνος, η Αστυπάλαια… με τη Σαντορίνη να βρίσκεται στη 10η θέση.

* Τα γαμήλια ταξίδια και ο γαμήλιος τουρισμός μπορούν, με την κατάλληλη διαφήμιση, να αναπτυχθούν πολύ στο Μεραμπέλλο και ειδικότερα στον Άγιο Νικόλαο. Υπάρχουν πάρα πολλά όμορφα σημεία τόσο για τη διοργάνωση της τελετής, όσο και της φωτογράφισης. Στα όρια του Δήμου υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που μπορούν να προσφέρουν ρομαντικές διακοπές για τα νέα ζευγάρια. Αυτό θα πρέπει να διαφημιστεί περισσότερο, με τη συνεργασία των τοπικών επιχειρήσεων και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα