Η Φωτεινή Γωνιωτάκη υποψήφια με το συνδυασμό «στην ΠΡΑΞΗ»
Την υποψηφιότητα της Φωτεινής Γωνιωτάκη παρουσιάζει ο συνδυασμός «στην ΠΡΑΞΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Αλεξάκη. Στο βιογραφικό της σημείωμα η Φωτεινή Γωνιωτάκη αναφέρει:
Ονομάζομαι Γωνιωτακη Φωτεινη, έχω καταγωγή από τη Φουρνή. Είμαι παντρεμένη με τον Μπούρα Δημήτρη και έχουμε 2 παιδιά.
Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μίου Αθηνών και κάτοχος Διπλώματος Μετεκπαίδευσης στο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Παν/μίου Κρήτης. Είμαι εκπαιδευτικός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. Υποστηρίζω τη Δια βίου μάθηση, συμμετέχοντας σε επιμορφώσεις και σεμινάρια. Παράλληλα, συμμετέχω σε Ευρωπαϊκά σχολικά προγράμματα και άλλα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Από το 2007 είμαι μέλος στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ) με ενεργή δράση όλα αυτά τα χρόνια, διοργανώνοντας εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων. Υπήρξα μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (2018-2020) με συμμετοχή στην οργανωτική επιτροπή διακεκριμένων εκδηλώσεων για το συγκεκριμένο διάστημα. Συμμετέχω στην οργανωτική επιτροπή του Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου από το 2020 μέχρι σήμερα ενώ είμαι εθελόντρια στα προγράμματα Καλοκαιρινής Εκστρατείας της Δημόσιας Εθνικής Βιβλιοθήκης από το 2017.
Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη, καθώς είμαι άνθρωπος της πράξης, όπως έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την εθελοντική μου δράση στα κοινά του τόπου μας. Κύριο μέλημά μου είναι να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερα ερεθίσματα στα παιδιά του τόπου μας.
#στην_πράξη #με_τον_Χάρη