Στη συνειδητοποίηση και αλλαγή τακτικής σε ό,τι αφορά τη διάθεση των χρησιμοποιημένων οικιακών λιπαρών ουσιών, επιμένει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Σπύρος Μασσάρος, ανακοινώνοντας ότι εντός των επομένων ημερών πρόκειται να τοποθετηθούν σε ορισμένα επίκαιρα σημεία της πόλεως τρία ντεπόζιτα για τη συγκέντρωση αυτών των λαδιών.
Ως «αντίδωρο» για εκείνους που παραδίδουν τα φετσόλαδα στα συγκεκριμένα σημεία, ο κ. Μασσάρος υπόσχεται… παραδοσιακό, πράσινο σαπούνι, αφού ο εργολάβος που θα συγκεντρώνει τα άχρηστα λάδια, θα πληρώνει και ένα χρηματικό ποσό στο Δήμο. Απομένει να βρεθεί αξιόπιστη φόρμουλα ώστε το σαπούνι να το παραλαμβάνει εκείνος που παραδίδει τα λάδια. Παλαιότερα τη δουλειά αυτή την έκανε ο πλανόδιος «φετσολαδάς». Τώρα αναζητείται αξιόπιστο υποκατάστατο.
Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι στην πόλη του Αγίου Νικολάου θα τοποθετηθούν 3 ντεπόζιτα λαδιών, 1 στην Ελούντα κλπ. Στον Άγιο Νικόλαο θα τοποθετηθούν στο σχολικό συγκρότημα του Ξηροκάμπου, στην Πλαζ ΕΟΤ και στο πάρκινγκ του Ελαιώνα.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

































































































