«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που θα φέρει τους Έλληνες στη θέση που τους αξίζει, γιατί αξίζουμε καλύτερα ως Έλληνες αλλά και ως Κρητικοί. Θεωρώ πως οποιαδήποτε στιγμή δώσουμε την μάχη, αν κινηθούμε με ενότητα και συλλογικότητα η μάχη θα είναι νικηφόρα κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας», τόνισε από τον Άγιο Νικόλαο ο Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Κονταδάκης επισκέφθηκε το Λασίθι επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος προκειμένου να μετέχει στη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Mistral Bay στον Άγιο Νικόλαο.
Η ατζέντα περιελάμβανε οργανωτικά ζητήματα και συζήτηση για την αναδιοργάνωση της Ν.Δ. αλλά και διάλογο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Σε πολιτικό επίπεδο ο επικεφαλής οργανωτικού επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση της χώρας θα είναι η παράταξη που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει και υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση της Ν.Δ. πάνω απ’ όλα θα τραβήξει από το τέλμα και τον βάλτο που έχει φέρει η σημερινή κυβέρνηση την χώρα και θα την καταστήσει ξανά αξιοσέβαστο κι αξιόλογο εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όχι τριτοκοσμική χώρα όπως την έχει καταντήσει η σημερινή κυβέρνηση».
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε μέσα από εποπτικά μέσα η παρουσίαση οργανωτικής φύσεως θεμάτων της κομματικής οργάνωσης, προκειμένου να ενημερωθούν τα κομματικά στελέχη για τον τρόπο λειτουργίας που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη σε οργανωτικό επίπεδο σε όλη την χώρα.
Είναι αξιοσημείωτο πως στο νέο σχέδιο που παρουσίασε σε αδρές γραμμές στα τοπικά στελέχη ο κ. Κονταδάκης, αναφέρθηκε στην ανάγκη μεγαλύτερης ενεργοποίησης των κομματικών στελεχών, των φίλων και των μελών του κόμματος αλλά και στην σωστή προετοιμασία για μια επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα γίνουν και εικονικές ασκήσεις ετοιμότητας για τα στελέχη εκείνα που θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν επαρκώς στα καθήκοντα που θα αναλάβουν. Παράλληλα, έκανε λόγο για το άνοιγμα που πρέπει να επιχειρήσει η παράταξη προς την κοινωνία και μάλιστα χωρίς αντιπαλότητες ή διαφορές με παλιά στελέχη που είχαν απομακρυνθεί αλλά επιθυμούν να επανενταχθούν στους κόλπους της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας παράλληλα πως το κόμμα θα πρέπει να είναι ανοικτό σε εκείνους που βρέθηκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά σήμερα βλέπουν πως η Νέα Δημοκρατία είναι εκείνη που τους εκφράζει. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην εμπειρία της αριστερής κυβέρνησης που έχουν οι πολίτες τονίζοντας πως θα μείνει στη μνήμη των πολιτών με αρνητικά χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κονταδάκης κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να είναι σε εγρήγορση και να κινούνται με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας, διότι αποτελεί την πιο ασφαλή οδό για να έχουν αποτελέσματα και για να στηρίξουν επαρκώς την πορεία του κόμματος προς την εξουσία, αφού όπως ανέφερε η δημοσκοπική διαφορά που έχει παγιωθεί πάνω από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες δίνει παράσταση νίκης, η οποία για να αποτυπωθεί εκλογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει επανάπαυση των στελεχών.
Προσυνέδριο παρουσία του Κ. Μητσοτάκη
Να σημειωθεί τέλος πως κλήθηκαν τα στελέχη του κόμματος να μετέχουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 14.30 στο 4ο Προσυνέδριο, με θέμα «Για τις Επιχειρήσεις και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας» στο Ηράκλειο (ξενοδοχείο «Candia Maris»). Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Στις εργασίες του Προσυνεδρίου θα συμμετέχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ


































































































