Μια διήμερη περιοδεία που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μια επίσημη προεκλογική εκστρατεία, πραγματοποιεί από σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απόδειξη της εκλογικής εγρήγορσης που επικρατεί στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στα πάτρια εδάφη της Κρήτης και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του τα Χανιά, αλλά και στο Ρέθυμνο, ενώ κορύφωση των διαδικασιών είναι πως ο Πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από στις 7 μμ από τις Βρύσες Χανιών θα εγκαινιάσει το νέο του επικοινωνιακό μήνυμα.
«Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η Ελλάδα χρειάζεται μία εθνική αναγέννηση», αναμένεται να πει, ενώ θα αναπτύξει το πρόγραμμά του για τον αγροτικό τομέα ανάπτυξης. Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί διαδοχικά, την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.
Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.
Για ποιο λόγο όμως τα στελέχη της «Πειραιώς» αποδίδουν τόσο μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη περιοδεία; Πολύ απλά γιατί η Κρήτη με βάση τις τελευταίες εκλογές συγκαταλέγεται στα «κάστρα του ΣΥΡΙΖΑ» (πάνω από 70.000 ψήφοι χώριζαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 τα δύο κόμματα στην Κρήτη) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως έχει όλα τα εχέγγυα για να το χτυπήσει.
www.real.gr


































































































