ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟι ορεινές περιοχές του Δήμου Σητείας έχουν  ντυθεί στα λευκά ….

Οι ορεινές περιοχές του Δήμου Σητείας έχουν  ντυθεί στα λευκά ….

Από

Ημερομηνία

Με βροχοπτώσεις αλλά και χιονοπτώσεις ξεκίνησε η σημερινή ημέρα σε όλη την επικράτεια  του Δήμου Σητείας. Από χθες το απόγευμα οι βροχές ήταν συνεχής ενώ την νύχτα άρχισαν και οι χιονοπτώσεις.

Αυτήν την ώρα έχουν ενταθεί ωστόσο η κατάσταση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τις Αστυνομικές Αρχές Σητείας είναι ελεγχόμενη όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία των οχημάτων και ασφαλώς όχι άσκοπες μετακινήσεις.

Στο οδικό δίκτυο του βόρειου οδικού άξονα τα σημεία που αυτήν ώρα εντοπίζεται πρόβλημα είναι αυτά στην περιοχή των Μουλαινών και δη των Μέσα Μουλιανών αλλά και ακολούθως  προς Λάστρο, Μυρσίνη, Τουλρωτή. Μηχάνημα του Δήμου βρίσκεται καθ’ οδόν .

Επίσης θέματα στο οδικό δίκτυο υπάρχουν στην περιοχή της Δάφνης, Σκορδίλου, Κρυών. Στην περιοχή επίσης του οροπεδίου του Χανδρά, των Αρμένων και της Ζήρου όπου παρεμβαίνουν μηχανήματα της Αεροπορίας και του Δήμου, χωρίς ωστόσο να έχουν κλείσει δρόμοι έως αυτή την ώρα. Εφόσον φυσικά οι χιονοπτώσεις συνεχιστούν τα δεδομένα ενδεχομένως αλλάξουν άρδην.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

Δείτε επίσης: Έκκληση της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Λασιθίου για προσοχή στους δρόμους και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Δείτε επίσης: Στα “λευκά” Νεάπολη και Επάνω Μεραμπέλλο από την “Ελπίδα” – Προσοχή στους οδηγούς

Πρόσφατα άρθρα