Με επιτυχία διεξάχθηκε το Σάββατο 21/06/25 ο αγώνας του 3ου Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου στο αναρριχητικό πεδίο Πέζας Καλού Χωριού του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Οργανωτές του αγώνα ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) με τον ΕΟΣ Λασιθίου και συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Αγίου Νικολάου με την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας του Καλού Χωριού.
Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από συλλόγους της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας προβάλλοντας το πάθος τους για το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Ευχόμαστε ο αγώνας αυτός να βοηθήσει για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος της αναρρίχησης βράχου στην Κρήτη. Ο διάθεση των αθλητών είναι δεδομένη, το ίδιο και η στήριξη από τους συλλόγους τους.
Για τον ΕΟΣ Λασιθίου αγωνίστηκαν οκτώ αθλητές, εκ των οποίων τρεις πήραν μετάλλια στις κατηγορίες τους.
Στην ανάπαυλα του αγώνα σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης έγινε απελευθέρωση τριών ορνέων.
ΕΟΣ Λασιθίου