Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) κάλεσε σε συνάντηση όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον γ’ όροφο του ΡΕΞ. Τη συζήτηση συντόνισαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης, η Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Γιατζάκη και τα μέλη Αλεξάνδρα Μαυροδοντίδου και Φωτεινή Γωνιωτάκη.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εκδηλώσεις και δράσεις που θα υλοποιηθούν κατά τον Δεκέμβριο.
Συγκεκριμένα, στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα γιορτής του Αγίου Νικολάου, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και της μεγάλης μπάλας. Για την ημέρα αυτή ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ πρότεινε να μην γίνουν φέτος αθλητικές εκδηλώσεις.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Ημέρα Αγάπης.
Τρεις συναυλίες
Στις 20 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου και την επόμενη μέρα (21 Δεκεμβρίου) η συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας.
Θα ακολουθήσει στις 23 Δεκεμβρίου η συναυλία της χορωδίας της ενορίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Το Σπίτι του Άη Βασίλη
Επίσης, στην Πινακοθήκη, θα φιλοξενηθεί το Σπίτι του Άη Βασίλη που θα περιλαμβάνει διάφορες δράσεις από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 5 – 8 το απόγευμα.
Τέλος, στις 31 Δεκεμβρίου η πόλη θα υποδεχθεί τον Αϊ Βασίλη στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου
Ο Εμπορικός Συλλόγου Αγίου Νικολάου θα αναλάβει, από 6 Δεκεμβρίου, τη μουσική που θα ακούμε στους δρόμους της πόλης, ενώ και φέτος θα γίνουν κληρώσεις δώρων από λαχνούς που θα παίρνουν οι καταναλωτές με κάθε αγορά τους από μαγαζιά της πόλης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις οι οποίες θα οριστικοποιηθούν σε επόμενες συναντήσεις.
Να σημειωθεί πως στη χθεσινοβραδινή συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Οδηγών και Προσκόπων, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης και του Τοπικού Συμβουλίου Νεάπολης.
Η συμμετοχή ήταν μικρή και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μικρή παρουσία εθελοντών από τον Άγιο Νικόλαο, σε αντίθεση με τη Νεάπολη όπου υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ



































































































