Το Επιμελητήριο Λασιθίου στα πλαίσια των δράσεων του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του, εξετάζει την συμμετοχή με μέλη του στις παρακάτω εκθέσεις:
α) 31η Agrotica 2026- ΔΕΘ Θεσσαλονίκη 29 Ιανουαρίου -1 Φεβρουαρίου 2026.
H Agrotica είναι η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτοοικονομικό τομέα στη χώρα και μία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται ανά διετία στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1985 αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.
Σχετικές πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ : https://www.agrotica-expo.gr
Δήλωση συμμετοχής έως 11 Νοεμβρίου 2025.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ : https://forms.gle/tKLHicwFor2vyzjV8
β) 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The B2B Fine Food Exhibition- 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2026 MEC Παιανίας.
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί στρατηγική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Παρέχει τη δυνατότητα για ανάπτυξη νέων συνεργασιών, ενίσχυση του δικτύου επαφών με κορυφαίους προμηθευτές και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες της αγοράς.
Σχετικές πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ : https://expotrof.gr/
Δήλωση συμμετοχής έως 11 Νοεμβρίου 2025.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ : https://forms.gle/QgzuGEyVzt3sAUaX6
γ) Food Expo 2026-14 έως 16 Μαρτίου 2026 Αθήνα (Metropolitan Expo)
Έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο διεθνές εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς δέχεται περίπου 30.000 επαγγελματίες από 80+ χώρες – food traders, retailers, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο – οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες, ενισχύοντας την παρουσία τους σε υφιστάμενες και νέες αγορές.
Σχετικές πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ : https://foodexpo.gr/
Δήλωση συμμετοχής έως 11 Νοεμβρίου 2025.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ : https://forms.gle/8F7X9FCTVEGh6Bkn6
Βούληση του ΔΣ είναι η επιχορήγηση μέρους του κόστους συμμετοχής για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν είτε σε ενιαίο περίπτερο είτε ατομικά καλούνται να συμπληρώσουν εμπρόθεσμα τις παραπάνω φόρμες συμμετοχής. Προϋπόθεση ατομικής συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ήδη δεσμεύσει χώρο από τη διοργανώτρια εταιρεία. Πληροφορίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λασιθίου : www.epimlas.gr
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email : [email protected]




































































































