Αρχική_Τοπικά νέαΣε εξέλιξη ο «Διομήδης» - Ομίχλη στο Οροπέδιο, στην Κριτσά "κατεβάζει" νερό...

Σε εξέλιξη ο «Διομήδης» – Ομίχλη στο Οροπέδιο, στην Κριτσά “κατεβάζει” νερό ο ποταμός – Στατιστικά στοιχεία

Από

Ημερομηνία

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Διομήδης» στην Κρήτη, με τσουχτερό κρύο και καταιγίδες, με χιόνια και δυνατούς ανέμους. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν, δεν έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους δυο βαθμούς Κελσίου και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η έντονη ομίχλη. Στην Κριτσά κατεβάζει νερό ο ποταμός.


Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου.

Στο Οροπέδιο Λασιθιου πλημμύρισαν οι δρόμοι στον κάμπο

Με απόφαση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, έκλεισε το αγροτικό οδικό δίκτυο μέσα στον κάμπο του Οροπεδίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης, η ένταση και η διάρκεια των βροχοπτώσεων, πλημμύρισε τους δρόμους μέσα στον κάμπο και η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας, έγινε για λόγους ασφαλείας.

Κατέρρευσε πετρόχτιστο κτίριο στο Πισκοκάφαλο Σητείας

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών  και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας Γιώργος Αϊλαμάκης ανακοίνωσε οτι “άμεσα η Πολιτική Προστασία του Δήμου αντέδρασε κατόπιν τηλεφωνήματος κατοίκου του χωριού Πισκοκέφαλο και με την επέμβαση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμανση παλιού πετρόχτιστου κτιρίου το οποίο κατέρρευσε από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνο για τους διερχόμενους κατοίκους του χωριού. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να αποφύγουν τη διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο”.

Πρόσφατα άρθρα