Όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Κωστάκης είχε μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παραστίβου της ΕΑΟΜ/ΑμεΑ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης.
Ο πρωταθλητής από τη Φουρνή Νεαπόλεως, ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τόσο στο μήκος Τ46 για να προσθέσει έτσι το δέκατο πέμπτο χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του, σε ένα σίγουρα σπουδαίο επίτευγμα, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με επιτυχία και στο ύψος της ίδια κατηγορίας, προσθέτοντας ξανά ένα ακόμη χρυσό. Αγωνιζόμενος πλέον για το σωματείο της Ζωοδόχου Πηγής, ο αθλητής του Νίκου Βαΐου στο μήκος καλύτερη επίδοση είχε τα 6.38μ., ενώ στο ύψος σημείωσε 1.70μ.
Ο Κωστάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ, σχολίασε: «Στο μήκος περίμενα καλύτερη επίδοση, όμως είχα κόντρα αέρα σε όλα τα άλματα περίπου -2.0, ενώ και οι διάδρομοι του σταδίου είναι φθαρμένοι με αποτέλεσμα να μην βγει η επίδοση που περίμενα και μπορούσα. Στο ύψος ήταν μια καλή επίδοση. Πέτυχα και στα δυο αγωνίσματα τα όρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IPC, όχι όμως και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ».
Η συνέχεια τον θέλει να αγωνίζεται στο Piraeus Street Long Jump στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα το οποίο διοργανώνει ο Γιώργος Πομάσκι. Θα ακολουθήσει Grand Prix στην Τσεχία στις 5 Ιουλίου και μια τελευταία ημερίδα στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου, έχοντας πάντα τη στήριξη από το Domes of Elounda και τον κ.Σπανό, την Doctor’s Formula και το Smile Farmacy, το Oddysfishop και τον κ.Γρηγόρη Κοκολάκη, το Drop coffee και τον κ.Αντώνη Νίχλο, το Alexoudis Jewellery και τον κ.Γρηγόρη Αλεξούδη και τέλος την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Κρήτης τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Λεωνίδα Τερζη.