Τους είδαμε πάνω στη γέφυρα και μας άρεσε η εικόνα! Ήταν ένα γκρουπ τουριστών που ήρθαν στην Κρήτη με τον πολυσυζητημένο… χειμερινό τουρισμό. Μια καλή, έστω και ιδιωτική, αρχή ξεκίνησε φέτος και ελπίζουμε ότι θα καθιερωθεί και θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.
Θεωρούμε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να έχουμε πτήσεις τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά και μετά τα Φώτα μέχρι την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου. Τα αεροπλάνα κάθονται! Είναι ένα «στοίχημα» για τα επόμενα χρόνια.
Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που αναζητούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Με καλή οργάνωση θα αγαπήσουν «την Κρήτη των βουνών, των λουλουδιών, των φολκλορικών εκδηλώσεων και των αρχαιολογικών χώρων» περισσότερο από «την Κρήτη του ήλιου και της θάλασσας»!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

































































































