Οι Χούθι επιτέθηκαν με βαλλιστικούς πυραύλους και drone στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο Cyclades
Η διάταξη που βάζει «μαχαίρι» στις χρεώσεις POS για τρία χρόνια
Ανατροπή με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι για τη Μπαρτσελόνα
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 30-4-2024
Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Ο Δήμος Αγ. Νικολάου φώτισε το Κέρας της Κιτροπλατείας (βίντεο)
Η Κρητική Διατροφή στη Σχολή Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας
Το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου κοντά στην τρίτη ηλικία
Στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου η Κατερίνα Σπυριδάκη
Διαβούλευση για Εποχιακή Πεζοδρόμηση στον Αγ. Νικόλαο
Πλήρωσαν κανονικά εισιτήριο, για να μπουν στο Μουσείο Αγίου Νικολάου!
Στιγμές από το ΑΕ Νεάπολης-ΑΟ Τυμπακίου

Μαρτίνς: Τα αποτελέσματα έρχονται με την ποιότητα, τη δουλειά μας και τα αξίζουμε – Τι είπε για το ρόστερ και τις μεταγραφές

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια του ΠΑΟΚ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, που παράλληλα ανέφερε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο παρά την μεγάλη διαφορά των Πειραιωτών από τους διώκτες του.

«Στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε, βρήκε τα αδύνατά μας σημεία και μας περιόρισε. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο, ο αντίπαλος απειλούσε πολύ ψηλά και θα μπορούσε να μας βλάψει. Μετά σταμάτησε να πιέζει, ανεβήκαμε αρκετά εμείς και το παιχνίδι γύρισε υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, εμείς είχαμε τον έλεγχο, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί στις φάσεις μας σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ κι έτσι πήραμε μια σημαντική νίκη. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε πλήρεις και ακόμη κι όταν λείπει κάποιος έχουμε παίκτες να καλύψουν τα κενά. Τα αποτελέσματα έρχονται με την ποιότητα, τη δουλειά μας και τα αξίζουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά. Πήραμε τα πράγματα πολύ σοβαρά, παίξαμε με υπευθυνότητα. Δεν είναι όμως μόνο ο ΠΑΟΚ που μπορεί να μας απειλήσει στα πλέι οφ, είναι και η ΑΕΚ και ο Άρης».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τον τρόπο που πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα με τους συνεργάτες του είπε: «Ήταν απλώς ένας πανηγυρισμός. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και ήταν ένας εορτασμός, μια αγκαλιά όπως κάνουμε μετά από κάθε αγώνα».

Ο Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως θεωρεί ό,τι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλήρες, αλλά άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου:

Για το αν το κίνητρο πλέον είναι η Αϊντχόφεν: «Δεν νομίζω πως έχουν κάποια σχέση τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Όλη η δύναμή μας θα πάει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί. Μέχρι να τελειώσει αυτό, αυτός θα είναι ο στόχος μας και το κίνητρό μας. Έχουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες από πίσω μας και πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα κουραστώ να λέω πως όσο η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πωλήσεις, αποχωρήσεις ή αφίξεις γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα που έχω. Είμαι τυχερός. Νομίζω η ομάδα είναι πλήρης».

Για τον Βαλμπουενά και το εάν ήταν τακτική η απόφαση να μείνει εκτός: «Όχι. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Είχε κάποιους πόνους στο πόδι του».

Για τις πολλές επιλογές που έχει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ τυχερός. Να έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του και να λέει για διαιτησίες. Οι αριθμοί όμως φωνάζουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist