ΑρχικήVideoΑλ. Τσίπρας από τον Άγιο Νικόλαο: Αδιανόητος ο σχεδιασμός συγχώνευσης ή...

Αλ. Τσίπρας από τον Άγιο Νικόλαο: Αδιανόητος ο σχεδιασμός συγχώνευσης ή κατάργησης Νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας – Οι πολίτες να αφήσουν τους ενδοιασμούς και να εμβολιαστούν (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Ρεπορτάζ: Νίκος Σγουρός

“Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει σχεδιασμός συγχώνευσης ή κατάργησης Νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας από το Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο και την σύσκεψη που είχε με φορείς της πόλης και όλου του Νομού, στο πλαίσιο της σημερινής του περιοδείας σε Ιεράπετρα-Άγιο Νικόλαο.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε, στην εισαγωγική του τοποθέτηση μετά την εισήγηση του προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη, σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ζητώντας από τους πολίτες “να αφήσουν τους ενδοιασμούς και να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, είναι μια στάση κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, αυτό είναι το μοναδικό μας όπλο, έχοντας ουσιαστικά ήδη μπει στο 4ο κύμα της πανδημίας”.

Άσκησε, παράλληλα, δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας από το β΄ κύμα και μετά, τόσο όσον αφορά στα μέτρα και τις κινήσεις της και την στρατηγική του εμβολιασμού όσο και της αντιμετώπισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ακολούθησε – σε “κλειστές πόρτες” και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων – ευρεία συζήτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με θεσμικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχή να του μεταφέρουν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που άπτονται της υγείας, της εκπαίδευσης, της τοπικής οικονομίας/επιχειρηματικότητας, των εργαζομένων, του τουρισμού, της εστίασης, του εμπορίου, του αγροτικού τομέα, του ΒΟΑΚ, του Ταμείου Ανάκαμψης, κ.ά..

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την σύντομη βόλτα του Αλ. Τσίπρα στους δρόμους του Αγίου Νικόλαου

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα