Πλήρωσαν κανονικά εισιτήριο, για να μπουν στο Μουσείο Αγίου Νικολάου!
Το νέο Λαογραφικό Μουσείο της Κριτσάς – Συμπληρώνεται ένα μεγάλο κενό που υπήρχε
Οι κατσίκες και το δάσος του Καθαρού (βίντεο)
Εργασίες καλλωπισμού και δενδροφύτευσης στο δήμο Σητείας
Προγραμματισμός προσλήψεων για τις υπηρεσίες του Δήμου Αγ. Νικολάου
Επίσκεψη του Δημάρχου Αγ. Νικολάου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου
H Ανάσταση του Λαζάρου
Αφιέρωμα στο Μόχλος και στα γύρω χωριά
Βαγιές και Λαζαράκια στην Ελούντα (βίντεο)
Θανατηφόρο τροχαίο στο ΒΟΑΚ

Πρώτη ήττα η Αγγλία, «αχώριστες» Γαλλία και Πορτογαλία, «τρίποντο» κορυφής το Βέλγιο

Η ήττα της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ από την Δανία, οι ευρείες νίκες των Πορτογαλίας και Πολωνίας και τα «διπλά» των Βελγίου και Γαλλίας ξεχώρισαν στο «κυρίως μενού» της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Το ματς της χθεσινής βραδιάς, πάντως, έγινε στην Τρνάβα, όπου η Σλοβακία προηγήθηκε με 2-0 του Ισραήλ, αλλά οι φιλοξενούμενοι με χατ τρικ του Ζάχαβι μέσα σε 22 λεπτά στο δεύτερο μέρος έφεραν τα πάνω κάτω κι επικράτησαν με 3-2 στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της League B.

Το Βέλγιο συνήλθε άμεσα μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε πριν από 3 ημέρες (11/10) στο «Γουέμπλεϊ» από την Αγγλία και με πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου πέρασε με εκτός έδρας νίκη το εμπόδιο της Ισλανδίας και επανήλθε στην κορυφή του 2ου ομίλου της League A μετά από 4 αγωνιστικές.

Η αποβολή του Χάρι Μαγκουάιρ μέσα σε 3 λεπτά στο πρώτο μέρος (32΄-35΄) έδωσε τη δυνατότητα στη Δανία να υποχρεώσει την Αγγλία στην πρώτη ήττα της (και μάλιστα εντός έδρας) με 0-1 στο Nations League, στην πιο μεγάλη έκπληξη της βραδιάς.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, η Πορτογαλία δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 επί της ουραγού του 3ου ομίλου της League A, Σουηδίας στο «Χοσέ Αλβαλάδε» της Λισσαβώνας.

Οι Ίβηρες, μάλιστα, με την τρίτη τους νίκη στο γκρουπ (παραμένουν αήττητοι) συγκατοικούν στο ρετιρέ με την Γαλλία, η οποία με γκολ του Μπαπέ στο 79΄ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κροατίας στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ και να φύγει νικήτρια με 2-1.

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει ένα ακόμη μεγάλο ματς, η Πολωνία επικράτησε πολύ εύκολα της Βοσνίας με 3-0 κι ανέβηκε στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της League A, εκμεταλλευόμενη και το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στην Ιταλία και στην Ολλανδία στο Μπέργκαμο.

Ο στράικερ της Μπάγερν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Βρότσλαβ, με δύο γκολ και μία ασίστ!

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist