Κάθε μέρα περνώ έξω από το Γραφείο Πληροφοριών του Δήμου και βλέπω συνεχώς επισκέπτες της πόλης μας να μπαινοβγαίνουν. Μπήκα κι εγώ για να πάρω πληροφορίες, όχι για την πόλη μου, αλλά για να ρωτήσω ποιες ερωτήσεις συνήθως κάνουν οι επισκέπτες μας και ποια είναι τα παράπονά τους.
Η πρώτη εικόνα που βλέπω, στη είσοδο του Γραφείου, είναι η πληροφορία ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου είναι κλειστό Πρόκειται για ένα θέμα που μας πονάει αλλά ξέρουμε πως «τρέχουν» τα προγράμματα στη χώρα μας.
Η υπάλληλος του Γραφείου μας ενημέρωσε ότι η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν είναι «τι θα δούμε στον Άγιο Νικόλαο;». Αν είναι με αυτοκίνητο οι επιλογές είναι πολλές και καλές. Όμως, αν είναι με τα πόδια.. με το Αρχαιολογικό Μουσείο κλειστό και το δίπλα Λαογραφικό επίσης κλειστό, που να τους στείλει;
Άλλες συνήθεις και συχνές ερωτήσεις που γίνονται είναι που είναι οι τουαλέτες και που είναι το ΚΤΕΛ. Παίρνουν μαζί τους και ένα χάρτη της πόλης και φεύγουν από το χώρο.
Μας ικανοποίησε το γεγονός ότι, σύμφωνα με την υπάλληλο, στη δική της τουλάχιστον βάρδια, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα.
ΛΕΩΝ.Κ.







































































































