Νεκρός εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας 83χρονος αλλοδαπός άνδρας, στην θαλάσσια περιοχή της Χιόνας του Δήμου Σητείας. Ο άτυχος άνδρας από την Γαλλία, έκανε διακοπές στην περιοχή και είχε μεταβεί στην παραλία για να κολυμπήσει. Καθώς η ώρα περνούσε όμως φιλικό του πρόσωπο ενημέρωσε τις αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Εκτός από τις Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές κλήθηκαν και συμμετείχαν δεκαμελής ομάδα εθελοντών της ΕΔΕΑΚ καθώς και εθελοντές του ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Σητείας

Όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας κ. Γιάννης Δασκαλάκης κι επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ υπήρξε συνεργασία και εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας από τον ίδιο, και την ομάδα της ΕΔΕΑΚ που ανέσυραν τον 83χρονο από το νερό.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σητείας
































































































