Εβδομήντα νέοι μετανάστες εντοπίστηκαν πριν λίγο να πλέουν επιβιβασθέντες σε δύο λέμβους, ανοιχτά της Χρυσής!
Ήδη από χθες ο Δήμος Ιεράπετρας φιλοξενεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Καλογέρων 94 μετανάστες οι οποίοι επίσης είχαν εντοπιστεί στην ίδια θαλάσσια περιοχή μέσα σε δύο λέμβους!
Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί ο Δήμος Ιεράπετρας, ο οποίος εξαντλεί πλέον κάθε περιθώριο υποδοχής και φιλοξενείας τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών, ενώ το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας έχει επίσης εξανλτήσει τις αντοχές του ελάχιστου προσωπικού που διαθέτει, όντας 24 ώρες το 24ωρο σε συναγερμό και εκτελώντας τη μια μετά την άλλη επιχείρηση διάσωσης!
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Φραγκούλης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι το πρόβλημα πλέον παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην περιοχή, αφού ούτε υποδομή ούτε οικονομικές δυνατότητες υπάρχουν για την υποδοχή τόσο μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών. Το πρόβλημα έχει ανησυχήσει πολύ την τοπική κοινωνία που έχει αρχίσει να ανησυχεί για την ασφάλειά της και να εξεγείρεται.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ


































































































